Ngarep > Produk > Modul Surya > Panel Surya 100W Kab
Panel Surya 100W Kab
  • Panel Surya 100W KabPanel Surya 100W Kab
  • Panel Surya 100W KabPanel Surya 100W Kab
  • Panel Surya 100W KabPanel Surya 100W Kab
  • Panel Surya 100W KabPanel Surya 100W Kab
  • Panel Surya 100W KabPanel Surya 100W Kab

Panel Surya 100W Kab

Nama Produk: Panel Surya 100W
Nomer Model: RP-M100W-G1
Daya maksimum: 100w
Tegangan Daya maksimum: 18.6v
Daya maksimum saiki: 5.38A
Tegangan Circuit mbukak (V): 22.3V
Short Circuit Saiki (I): 5.86A
Sel: MONO

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk panel surya 100W

Panel Surya Mono 100w iki nggunakake kaca tempered anti-reflektif, EVA kanthi gelar crosslinking dhuwur, enkapsulasi kekuatan adhensive dhuwur kanggo mesthekake modul-modul sing bisa digunakake ing lingkungan njaba sing ekstrem lan pigura paduan aluminium anodized uga kothak prapatan anti banyu IP65/67. Bisa dipasang kanthi akeh ing lemah utawa atap omah sampeyan, kanthi nggunakake energi srengenge kanggo ngowahi dadi listrik kanggo ngisi piranti sampeyan, nyukupi pasokan listrik saben dinane lan ngirit biaya.

2. Fitur Produk lan Aplikasi panel surya 100W

1) Efisiensi konversi modul dhuwur, tingkat efisiensi 5 taun / 95%, tingkat efisiensi 25 taun / 80%.

2) Ora ana hot spot dijamin.

3) 100% testing EL ing kabeh modul

4) Ide kanggo aplikasi off-grid sing kalebu array 12 volt lan 24 volt, sistem pompa banyu, sistem sinyal lan aplikasi off-grid liyane

3. Detail Produk panel surya 100W

4. Ngirim, Pengiriman lan Nglayani panel surya 100W

Wektu Pangiriman: Jumlah (Pieces) 1-50 pcs: 15 dina kerja sawise nampa pembayaran

Jumlah (Pieces): Jumlah akeh, kudu rembugan

Serving: 100% proteksi kualitas produk, 100% proteksi pengiriman ing wektu

5. FAQ

Q1: Apa sing bisa nyedhiyakake panel surya kita?

A: Panel surya kita bisa nyedhiyakake pompa listrik, lampu, kulkas mobil, Pemanas, TV, laptop, ponsel lan liya-liyane.


Q2: Kepiye carane milih sistem tenaga surya sing cocog kanggo aku?

A: Marang kita requiment nyata, banjur tim technical kita bakal nuntun sampeyan kanggo milih panel solar tengen utawa sistem solar.


Q3: Apa wektu timbal:

A: Sample yaiku 15 dina kerja, jumlah wektu produksi akeh partai rembugan.


Q4: Apa sampeyan bisa nawakake layanan OEM utawa ODM?

A: Ya, kita duwe R dhewe


Q4: Apa Waterproof?

A: Ya, IP67 dirating kanggo kothak prapatan, nanging aja mbabarake udan utawa salju pancet.


Q5: Apa sampeyan nyedhiyani sampel? Gratis utawa biaya?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto mbayar


Q6: Apa istilah pembayaran sampeyan?

A5: Kita nampa 30% TT advance, lan imbangan sadurunge kiriman. TT, LC, Western Union, Paypal kabeh ditampa.

Hot Tags: Panel Surya 100W, Grosir, China, Paling Anyar, Awet, Jual Paling Anyar, Produsen, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.