Produk

View as  
 
Siji-Piece 200W Blanket Solar Portable

Siji-Piece 200W Blanket Solar Portable

Panel Surya Portabel 200W dirancang kanthi unik: ukuran cilik, anti banyu, portabel, lan bisa dilipat. Iki minangka pangisi daya solar sing dipercaya kanthi gagang sing gampang digawa, papat kickstand sing bisa diatur, . Kanthi nganti 23,5% sel solar monocrystalline efisiensi dhuwur lan film premium (ETFE) sing entuk tingkat penetrasi cahya 95%, sampeyan bakal entuk efisiensi daya sing luwih gedhe .Kapasitas sing gedhe banget cocog kanggo stasiun listrik sing luwih gedhe lan baterei 12V. Lan bahan tahan banyu sing tahan suwe dadi favorit kanggo wong-wong sing duwe RV, kemah, lan ing dalan, cocog kanggo urip ruangan utawa malah mati listrik sing ora dikarepke. Bebasan saka generator gas banter, milih tenaga surya sing bisu lan ijo.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Siji-Piece Design 120W Blanket Solar Portable

Siji-Piece Design 120W Blanket Solar Portable

Kualitas Tinggi 120W Modul Tenaga Surya Terintegrasi Efisiensi Tinggi Lipat Selimut Surya Portabl Panel Surya dengan XT-60 kanggo Camping

Waca liyaneKirim Pitakonan
Desain siji-Piece 30W Blanket Solar Portable

Desain siji-Piece 30W Blanket Solar Portable

Pangisi daya panel surya 30W kanthi DC / USB Dual Output lan tahan banyu IP67, Output USB Kompatibel karoSmartphone, Tablet, lan sapiturute, sing cocog kanggo macem-macem kegiatan ruangan ruangan kayata camping, hiking, nunggang, fishing lan darurat.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Desain siji-Piece 20W Blanket Solar Portable

Desain siji-Piece 20W Blanket Solar Portable

Pangisi daya panel surya 20W kanthi DC / USB Dual Output lan tahan banyu IP65, Output USB Kompatibel karo Smartphone, Tablet, lan sapiturute, sing cocog kanggo macem-macem kegiatan ruangan ruangan kayata camping, hiking, nunggang, fishing lan darurat.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Panel Surya 160W Kab

Panel Surya 160W Kab

Daya Maksimum 160W
Toleransi Daya +3%
Tegangan Daya Maksimum17.22V
Daya Maksimum Saikiï¼11.61A
Tegangan Sirkuit Terbukaï¼21.98V
Arus Sirkuit Cepet 12.59A
Efisiensi Sel = 18,5%
Tegangan Sistem Maksimumï¼1000 V

Waca liyaneKirim Pitakonan
Panel Surya Lipat 140W

Panel Surya Lipat 140W

Daya maksimum (Pmax): 140W
Tegangan Daya Maks (Vmp): 18.4V
Arus Daya Maks (Imp):7.61A
Tegangan Open-Circuit (Voc): 22.68V
Short-Circuit Current(Isc):7.92A
Suhu operasi: -40ºC nganti +85ºC
Tegangan Sistem Maksimum: 1000VDC
Toleransi Daya: ± 5%
Suhu Sel Operasi Nominal (NOCT): 45±2ºC
Rangka: paduan aluminium

Waca liyaneKirim Pitakonan