Ngarep > Produk > Selimut Solar Lipat

Selimut Solar Lipat Produsen

Selimut solar sing bisa dilipat Renpower diprodhuksi dening sel solar monocrystalline efisiensi dhuwur, sampeyan bakal entuk efisiensi daya sing luwih gedhe sanajan panel kasebut luwih cilik tinimbang model tradisional.


View as  
 
Siji-Piece 200W Blanket Solar Portable

Siji-Piece 200W Blanket Solar Portable

Panel Surya Portabel 200W dirancang kanthi unik: ukuran cilik, anti banyu, portabel, lan bisa dilipat. Iki minangka pangisi daya solar sing dipercaya kanthi gagang sing gampang digawa, papat kickstand sing bisa diatur, . Kanthi nganti 23,5% sel solar monocrystalline efisiensi dhuwur lan film premium (ETFE) sing entuk tingkat penetrasi cahya 95%, sampeyan bakal entuk efisiensi daya sing luwih gedhe .Kapasitas sing gedhe banget cocog kanggo stasiun listrik sing luwih gedhe lan baterei 12V. Lan bahan tahan banyu sing tahan suwe dadi favorit kanggo wong-wong sing duwe RV, kemah, lan ing dalan, cocog kanggo urip ruangan utawa malah mati listrik sing ora dikarepke. Bebasan saka generator gas banter, milih tenaga surya sing bisu lan ijo.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Siji-Piece Design 120W Blanket Solar Portable

Siji-Piece Design 120W Blanket Solar Portable

Kualitas Tinggi 120W Modul Tenaga Surya Terintegrasi Efisiensi Tinggi Lipat Selimut Surya Portabl Panel Surya dengan XT-60 kanggo Camping

Waca liyaneKirim Pitakonan
Desain siji-Piece 30W Blanket Solar Portable

Desain siji-Piece 30W Blanket Solar Portable

Pangisi daya panel surya 30W kanthi DC / USB Dual Output lan tahan banyu IP67, Output USB Kompatibel karoSmartphone, Tablet, lan sapiturute, sing cocog kanggo macem-macem kegiatan ruangan ruangan kayata camping, hiking, nunggang, fishing lan darurat.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Desain siji-Piece 20W Blanket Solar Portable

Desain siji-Piece 20W Blanket Solar Portable

Pangisi daya panel surya 20W kanthi DC / USB Dual Output lan tahan banyu IP65, Output USB Kompatibel karo Smartphone, Tablet, lan sapiturute, sing cocog kanggo macem-macem kegiatan ruangan ruangan kayata camping, hiking, nunggang, fishing lan darurat.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Selimut Solar Portable 60w

Selimut Solar Portable 60w

Nomer Model: RP-FM60-M10
Daya maksimum (Pmax): 60W
Tegangan Daya Maksimum (Vmp): 19.0V
Daya Maksimum Saiki (Imp):3.33A
Open Circuit Tegangan (Voc): 21.24V
Tegangan Short Circuit (Isc): 3.67A
Sel: Monocrystalline PERC
Aksesoris: 1. Pengontrol PMW x1 (MPPT kanggo pilihan sampeyan)
2. 5m kabel karo Anderson utawa MC4 konektor x1
3. 30cm kabel klip alligator karo Anderson konektor x1
4. Nggawa tas x1
5. Manual pangguna x1

Waca liyaneKirim Pitakonan
160w Selimut Solar Portable

160w Selimut Solar Portable

Nomer Model: RP-FM160-M10
Daya maksimum (Pmax): 160W
Tegangan Daya Maksimum (Vmp): 19.8V
Daya Maksimum Saiki (Imp):10.2A
Open Circuit Tegangan (Voc): 22.4V
Tegangan Short Circuit (Isc): 11.2A
Sel: Monocrystalline PERC
Aksesoris: 1. Pengontrol PMW x1 (MPPT kanggo pilihan sampeyan)
2. 5m kabel karo Anderson utawa MC4 konektor x1
3. 30cm kabel klip alligator karo Anderson konektor x1
4. Nggawa tas x1
5. Manual pangguna x1

Waca liyaneKirim Pitakonan
Selimut Solar Lipat diprodhuksi dening Renpower - pabrikan ing China. Adol paling anyar Selimut Solar Lipat digawe ing China ora mung paling anyar, nanging uga awet. Yen aku butuh akeh, banjur aku bisa borong? Ya, sampeyan bisa. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita. Look forward kanggo nggarap sampeyan! Sugeng rawuh kanca-kanca saka kabeh lapisan masyarakat teka kanggo ngunjungi, nuntun lan rembugan bisnis.