Ngarep > Produk > Modul Surya

Modul Surya Produsen

Ningbo Renpower Technology CO., LTD profesional ing manufaktur modul PV, selimut Solar sing bisa dilipat, panel surya Ultra Light, panel surya sing bisa dilipat, lan panel surya Semi-fleksibel, uga produk listrik portabel dll. Sawise pirang-pirang taun pembangunan, kita saiki duwe tim teknis profesional lan fasilitas canggih, cara tes produk sing komprehensif uga sistem kontrol kualitas sing ketat. Pemasaran kita ana ing domestik lan luar negeri. Kita wis ngekspor produk menyang Eropa, Amerika, Oseania, Afrika, Asia Tenggara lan liya-liyane, nyedhiyakake produk fotovoltaik sing profesional, trep lan dhukungan teknis kanggo para pelanggan, lan kita tansah ngutamakake pelanggan. Produsèn normatif, kita olèh kerjasama OEM. Sampeyan bisa nemokake solusi kustomisasi paling profesional ing kene. Looking forward kanggo kerjasama.

Modul solar digawe dening Renpower dirakit karo sel PERC multi-busbar, teknologi setengah sel nawakake kaluwihan saka output daya sing luwih dhuwur, kinerja gumantung suhu luwih, suda efek shading ing generasi energi, risiko luwih murah saka titik panas, uga. minangka toleransi meningkat kanggo loading mechanical.
View as  
 
Modul Surya 405W

Modul Surya 405W

Daya Maksimum (Pmaks/w)ï¼405
Tegangan Sirkuit Terbuka (Voc/V)ï¼37.23
Arus Sirkuit Cekak (lsc/A)ï¼13.86
Tegangan ing Daya maksimum (Vmp/V)ï¼31.21
Saiki ing Daya Maksimum (Imp/A)ï¼12.97
Efisiensi Modul (%)ï¼20.70

Waca liyaneKirim Pitakonan
Modul Solar 400W Kab

Modul Solar 400W Kab

Daya Maksimum (Pmaks/w)ï¼400
Tegangan Sirkuit Terbuka (Voc/V)ï¼37.07
Arus Sirkuit Cepet (lsc/A)ï¼13.79
Tegangan ing Daya maksimum (Vmp/V)ï¼31.01
Saiki ing Daya Maksimum (Imp/A)ï¼12.90
Efisiensi Modul (%)ï¼20,50

Waca liyaneKirim Pitakonan
100 W EVA Modul Surya

100 W EVA Modul Surya

Nama Produk: Panel Surya 100W
Nomer Model: RP-M100W-G1
Daya maksimum: 100w
Tegangan Daya maksimum: 18.6v
Daya maksimum saiki: 5.38A
Tegangan Circuit mbukak (V): 22.3V
Short Circuit Saiki (I): 5.86A
Sel: MONO

Waca liyaneKirim Pitakonan
Modul Solar 395W

Modul Solar 395W

Daya Maksimum (Pmaks/w)ï¼395
Tegangan Sirkuit Terbuka (Voc/V)ï¼36.98
Arus Sirkuit Cepet (lsc/A)ï¼13.72
Tegangan ing Daya maksimum (Vmp/V)ï¼30.84
Saiki ing Daya Maksimum (Imp/A)ï¼12.83
Efisiensi Modul (%)ï¼20.20

Waca liyaneKirim Pitakonan
460W Solar Module

460W Solar Module

Daya Maksimum (Pmaks/w)ï¼460
Tegangan Sirkuit Terbuka (Voc/V)ï¼39.00
Arus Sirkuit Cekak (lsc/A)ï¼15.08
Tegangan ing Daya maksimum (Vmp/V)ï¼13.29
Saiki ing Daya Maksimum (Imp/A)ï¼34.6
Efisiensi Modul (%)ï¼21.20

Waca liyaneKirim Pitakonan
Modul Solar 455W

Modul Solar 455W

Daya Maksimum (Pmaks/w)ï¼455
Tegangan Sirkuit Terbuka (Voc/V)ï¼38.9
Arus Sirkuit Cekak (lsc/A)ï¼14.91
Tegangan ing Daya maksimum (Vmp/V)ï¼13.26
Saiki ing Daya Maksimum (Imp/A)ï¼30.5
Efisiensi Modul (%)ï¼21.10

Waca liyaneKirim Pitakonan
Modul Surya diprodhuksi dening Renpower - pabrikan ing China. Adol paling anyar Modul Surya digawe ing China ora mung paling anyar, nanging uga awet. Yen aku butuh akeh, banjur aku bisa borong? Ya, sampeyan bisa. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita. Look forward kanggo nggarap sampeyan! Sugeng rawuh kanca-kanca saka kabeh lapisan masyarakat teka kanggo ngunjungi, nuntun lan rembugan bisnis.