Ngarep > Produk > Generator Tenaga Surya

Generator Tenaga Surya Produsen

Ningbo Renpower Technology CO., LTD profesional ing manufaktur modul PV, selimut Solar sing bisa dilipat, panel surya Ultra Light, panel surya sing bisa dilipat, lan panel surya Semi-fleksibel, uga produk listrik portabel dll. Sawise pirang-pirang taun pembangunan, saiki kita duwe tim teknis profesional lan fasilitas canggih, metode tes produk sing komprehensif uga sistem kontrol kualitas sing ketat. Pemasaran kita ana ing domestik lan luar negeri. Kita wis ngekspor produk menyang Eropa, Amerika, Oseania, Afrika, Asia Tenggara lan liya-liyane, nyedhiyakake produk fotovoltaik sing profesional, trep lan dhukungan teknis kanggo para pelanggan, lan kita tansah ngutamakake pelanggan. Produsèn normatif, kita olèh kerjasama OEM. Sampeyan bisa nemokake solusi kustomisasi paling profesional ing kene. Looking forward kanggo kerjasama.

Generator tenaga surya portabel digawe

Fitur generator solar:

1.Tampilan layar LCD-nuduhake kabeh status operasi baterei kanthi gampang lan pas wektune. Daya pangisian daya lan wektu pangisian daya sing dibutuhake ditampilake. Layar LCD on / off bisa dikontrol kanthi ngalih sing kapisah.

2. Nada tombol nguripake / mateni opsional Nalika nggunakake stasiun daya iki ing lingkungan sepi (kayata ing patemon utawa ing wayah wengi turu), sampeyan bisa mateni nada tombol kanthi dawa mencet ngalih layar ing 3 detik.

3. generator tenaga surya dibangun ing MPPT Solar Charging Controller Max pelacakan titik daya nalika ngisi daya liwat panel surya. Kacepetan pangisi daya paling sethithik nambah 30-40% saka panel sing padha, lan ndhukung fitur pangisian daya sing luwih apik tinimbang jinis PWM normal ing sinar srengenge sing kurang. lingkungan.
View as  
 
Pembangkit Listrik Tenaga Surya 500WH

Pembangkit Listrik Tenaga Surya 500WH

Jeneng produk: 500WH Solar Power Station
Nomer Model: RP-500WH
Jinis baterei: baterei lithium Ternary
Kapasitas baterei: 500Wh (11.8 V 45Ah)
Lampu LED: 1W Wektu siklus pengisian: â¥800 kali
Output wareform: output gelombang sinus
Daya Rated AC: 300 W (Gelombang Sinus Murni)
Daya Puncak cepet: 1000W
USB-A: 10W QC3.0 * 2
Port DC: 12V 2.5A * 4

Waca liyaneKirim Pitakonan
500wh UPS Portable Solar Power Generator

500wh UPS Portable Solar Power Generator

Jeneng produk: 500wh UPS Portable Solar Power Generator
Nomer Model: RP-500WH
Jinis baterei: baterei lithium Ternary
Kapasitas baterei: 500Wh (11.8 V 45Ah)
Lampu LED: 1W Wektu siklus pengisian: â¥800 kali
Output wareform: output gelombang sinus
Daya Rated AC: 300 W (Gelombang Sinus Murni)
Daya Puncak cepet: 1000W
USB-A: 10W QC3.0 * 2
Port DC: 12V 2.5A * 4

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Generator Tenaga Surya diprodhuksi dening Renpower - pabrikan ing China. Adol paling anyar Generator Tenaga Surya digawe ing China ora mung paling anyar, nanging uga awet. Yen aku butuh akeh, banjur aku bisa borong? Ya, sampeyan bisa. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita. Look forward kanggo nggarap sampeyan! Sugeng rawuh kanca-kanca saka kabeh lapisan masyarakat teka kanggo ngunjungi, nuntun lan rembugan bisnis.