Ngarep > Produk > Panel Surya Fleksibel

Panel Surya Fleksibel Produsen

Panel surya monocrystalline fleksibel iki nggunakake sel solar monocrystalline sing efisien dhuwur, nganggo teknologi kontak bali sing unik lan mbusak elektroda ing permukaan sel surya sing ngalangi sinar matahari kanggo nambah efisiensi konversi panel surya tinimbang biasa.

Panel surya monocrystalline Fleksibel yaiku Ultra Ringan, Ultra Tipis, digunakake ing aplikasi off-grid sing kalebu rooftop, RV, Perahu lan permukaan curvy lan Kotak Junction IP68. panel solar fleksibel iki dirancang kanggo tahan angin nemen nganti 2400 Pa lan salju kathah nganti 5400 Pa. Iku dhuwur ing daya lan iku item sampurna kanggo aplikasi mati-grid. Gunakake kanggo RV nalika camping, utawa nalika lelungan pantai karo kulawarga.
View as  
 
Panel Surya Mono Fleksibel 185w

Panel Surya Mono Fleksibel 185w

Daya maksimum ing STC (Pmax): 185W
Tegangan Daya Maks (Vmp): 19.9V
Arus Daya Maks (Imp):9.3A
Tegangan Open-Circuit (Voc): 24.1V
Short-Circuit Current(Isc):9.78A
Ukuran produk: 1520x680x2mm
Bobot: 3.5kg
Jumlah sel: 36 pcs

Waca liyaneKirim Pitakonan
Panel Surya Fleksibel ETFE 100W

Panel Surya Fleksibel ETFE 100W

Daya maksimum ing STC (Pmax): 100W
Tegangan Operasi Optimal (Vmp): 19V
Arus Operasi Optimal (Imp):5.27A
Tegangan Open-Circuit (Voc): 23.50V
Short-Circuit Current(Isc):5.67A

Waca liyaneKirim Pitakonan
Panel Surya Mono Fleksibel 100w

Panel Surya Mono Fleksibel 100w

Daya maksimum ing STC (Pmax): 100W
Tegangan Operasi Optimal (Vmp): 18V
Arus Operasi Optimal (Imp):5.56A
Tegangan Open-Circuit (Voc): 22.32V
Short-Circuit Current(Isc):5.78A
Ukuran produk: 1219x546x2mm
Bobot: 1.8kg
Jumlah sel: 36 pcs
Tipe sel surya: Monocrystalline: 166*166mm
Efisiensi Panel: 19-21%
Materi backsheet: TPT
Kabel: 90cm karo konektor
Bobot net: 1.7KGS
Suhu: -40ºC nganti +80ºC
Tingkat Efisiensi Sel: 20%-23%

Waca liyaneKirim Pitakonan
Panel Surya Fleksibel Pet 40w

Panel Surya Fleksibel Pet 40w

Nama Produk: Panel Surya Fleksibel Pet 40w
Nomer Model: RP-M24H-JD
Tegangan: 6 V
Daya Output: 6W
Arus Kerja: 1A
Eff sel surya: Mono 22,5%
G.W: 320g
Ukuran: 218*250 MM

Waca liyaneKirim Pitakonan
30w Pet Panel Surya Fleksibel

30w Pet Panel Surya Fleksibel

Nama Produk: Panel Surya Fleksibel Pet 30w
Nomer Model: RP-M05H-JD
Tegangan: 6 V
Daya Output: 5W
Arus Kerja: 1A
Eff sel surya: Mono 22,5%
G. W: 300g

Waca liyaneKirim Pitakonan
110w ETFE Film Tipis Panel Surya Fleksibel karo Sel Sunpower

110w ETFE Film Tipis Panel Surya Fleksibel karo Sel Sunpower

Jeneng Produk: 110w Etfe Thin Film Panel Surya Fleksibel karo Sel Sunpower
Daya maksimum (Pmax): 110W
Tegangan Daya Maksimum (Vmp): 18.6V
Maksimum Daya Saiki (Imp):5.97A
Tegangan Sirkuit Terbuka (Voc): 21.9V
Short Circuit Saiki (Isc): 6.32A
Sel: Sunpower

Waca liyaneKirim Pitakonan
Panel Surya Fleksibel diprodhuksi dening Renpower - pabrikan ing China. Adol paling anyar Panel Surya Fleksibel digawe ing China ora mung paling anyar, nanging uga awet. Yen aku butuh akeh, banjur aku bisa borong? Ya, sampeyan bisa. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita. Look forward kanggo nggarap sampeyan! Sugeng rawuh kanca-kanca saka kabeh lapisan masyarakat teka kanggo ngunjungi, nuntun lan rembugan bisnis.