Panel Surya Fleksibel
Selimut Solar Lipat
Panel Surya Lipat

Kenapa Pilih Kita?

Layanan pra-sales

A. ngerteni kabutuhan pelanggan lan nuntun dheweke milih barang sing paling cocog.
B. Meet syarat cukup saka customer.
C. Ngenalake kawruh produk menyang pelanggan lan mbantu dheweke nemokake solusi sing paling apik.

Layanan On-Sale

A. Tindakake status produksi pesenan lan umpan balik menyang pelanggan ing wektu
B. Konfirmasi kabeh rincian karo pelanggan sadurunge nindakake produksi

Layanan sawise-sales

A. dhukungan teknis, kayata operasi produk, pangopènan lan panuntun dhumateng ndandani.
B. Periode babar pisan siji taun.
C. Kanggo pitakonan produk apa wae, kita bakal ngatasi kanthi cepet sajrone 24 jam

Babagan awake dhewe

Ningbo Renpower Technology Co., Ltd bisnis utama ing prodhuksi modul PV, kemul solar, modul solar, panel solar foldable, kemul solar foldable, lan panel solar Semi-fleksibel, uga produk daya hotspot etc. Sawise taun pembangunan , saiki kita duwe tim teknis profesional lan fasilitas canggih, metode tes produk sing komprehensif uga sistem kontrol kualitas sing ketat.

#

Kirim Pitakonan

Kanggo pitakon babagan panel surya sing bisa dilipat, kemul solar sing bisa dilipat, modul solar utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi ing 24 jam.