Ngarep > Produk > Generator Tenaga Surya > 500wh UPS Portable Solar Power Generator
500wh UPS Portable Solar Power Generator
  • 500wh UPS Portable Solar Power Generator500wh UPS Portable Solar Power Generator
  • 500wh UPS Portable Solar Power Generator500wh UPS Portable Solar Power Generator
  • 500wh UPS Portable Solar Power Generator500wh UPS Portable Solar Power Generator
  • 500wh UPS Portable Solar Power Generator500wh UPS Portable Solar Power Generator
  • 500wh UPS Portable Solar Power Generator500wh UPS Portable Solar Power Generator

500wh UPS Portable Solar Power Generator

Jeneng produk: 500wh UPS Portable Solar Power Generator
Nomer Model: RP-500WH
Jinis baterei: baterei lithium Ternary
Kapasitas baterei: 500Wh (11.8 V 45Ah)
Lampu LED: 1W Wektu siklus pengisian: â¥800 kali
Output wareform: output gelombang sinus
Daya Rated AC: 300 W (Gelombang Sinus Murni)
Daya Puncak cepet: 1000W
USB-A: 10W QC3.0 * 2
Port DC: 12V 2.5A * 4

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka 500WH UPS Portable Solar Power Generator

500W UPS Solar Power Generator digawe dening Lead Acid utawa lithium fosfat, bobote 9.5KGS, iku portabel, nanging kapasitas larege bank daya kanggo ruangan. Kangge generator tenaga surya bisa diisi dening sistem energi solar ruangan, sistem daya AC ngarep, uga mobil, sampeyan ora perlu kuwatir babagan masalah ngisi daya nalika sampeyan ana ing njaba. Generator UPS Solar Power nggunakake baterei lithium-ion sing bisa diisi ulang. Lan ngemot gelombang sinus murni, sing nyedhiyakake daya sing luwih resik tinimbang gelombang sinus sing diowahi, ora mbebayani kanggo piranti 110V / 220V sampeyan. Generator tenaga surya portabel kanthi modul sirkuit pangisi daya lan pangisi daya sing mandiri ngidini sampeyan nguwasani utawa ngisi daya piranti nalika ngisi daya bank daya AC Lipower UPS.

2. Fitur Product lan Aplikasi saka 500WH UPS Portable Solar Power Generator

A: 500WH UPS Solar Power Generator nggunakake baterei lithium-ion sing bisa diisi ulang, kanthi baterei Lithium Kapasitas gedhe

B: 500WH UPS Generator Tenaga Surya ngemot gelombang sinus murni, sing nyedhiyakake daya sing luwih resik tinimbang gelombang sinus sing diowahi, ora mbebayani kanggo piranti 110V / 220V sampeyan.

C: 500WH UPS Solar Power Generator modul pangisi daya lan discharging independen ngidini sampeyan nguwasani utawa ngisi daya piranti nalika ngisi daya bank daya AC Lipower UPS bebarengan.

D: Generator Tenaga Surya UPS 500WH kanggo omah, Camping, Pasokan Daya Darurat Diisi dening Panel Surya / Outlet Tembok / Mobil kanthi Inverter Daya AC 220V / 110V, 3 Port DC 12V, Port USB.

3. Detail Produk 500WH UPS Portable Solar Power Generator

4. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Generator Tenaga Surya Portabel UPS 500WH

Wektu Pangiriman: Jumlah (Pieces) 1-50 pcs: 15 dina kerja sawise nampa pembayaran

Jumlah (Potongan): Jumlah akeh, kudu dirembug

Serving: 100% proteksi kualitas produk

100% proteksi pangiriman ing wektu

5. FAQ

Q1: Apa sel gerator daya Li-ion?

A: Ya, kita nggunakake sel li-ion kanggo dibangun ing, karo liyane kaping kanggo daya lan discharge.


Q2: Bisa digunakake kanggo masak:

A: Ya, Generator Tenaga Surya iki ndhukung panggunaan applicance kanthi 300W. Uga ndhukung panggunaan pawon.


Q3: Suwene wektu kanggo ngisi Generator Tenaga Surya iki?

A: 100W panel surya bakal njupuk bab 10 jam kanggo ngisi daya ing suryo srengenge kuwat. (sampeyan uga bisa milih dhuwur output panel solar)


Q3: Apa wektu timbal:

A: Sample punika 10 dina apa, wektu produksi massal qty ing 30 dina.


Q4: Apa sampeyan bisa nawakake layanan OEM utawa ODM?

A: Ya, kita duwe R dhewe


Q5: Apa sampeyan duwe manual instalasi rinci lan profesional?

A: Ya, saben produk kita bakal duwe rincian manual lan operasi.


Q6: Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto mbayar


Q7: Apa istilah pembayaran sampeyan?

A: 30% TT advance lan imbangan sadurunge pangiriman. TT, LC, Western Union, Paypal kabeh ditampa.

Hot Tags: 500wh UPS Portable Solar Power Generator, Grosir, China, Paling Anyar, Awet, Paling Anyar, Produsen, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan