Ngarep > Kabar > Warta Industri

Priksa lan pangopènan panel surya (1ï¼

2021-12-03

1. Priksa manawapanel suryarusak. Bakal ditemokake lan diganti ing wektu.

2. Priksa manawa kabel nyambungake lan kabel lemah sakapapan panel suryaana ing kontak apik lan tiba mati.

3. Priksa manawa ana pemanasan ing persimpangan kothak combiner.(papan panel surya)

4. Priksa manawapapan panel suryabracket punika longgar lan rusak.

5. Priksa lan ngresiki suket ing sakubenge papan baterei sing ngalangi papan baterei.

6. Priksa manawa permukaan papan baterei ditutupi.

7. Priksa kotoran manuk ing permukaan papan baterei lan ngresiki yen perlu.

8. Ngenali karesikan papan baterei.