Ngarep > Produk > Panel Surya Fleksibel > 100w ETFE Film Tipis Monocrystalline Solar
100w ETFE Film Tipis Monocrystalline Solar
  • 100w ETFE Film Tipis Monocrystalline Solar100w ETFE Film Tipis Monocrystalline Solar
  • 100w ETFE Film Tipis Monocrystalline Solar100w ETFE Film Tipis Monocrystalline Solar
  • 100w ETFE Film Tipis Monocrystalline Solar100w ETFE Film Tipis Monocrystalline Solar
  • 100w ETFE Film Tipis Monocrystalline Solar100w ETFE Film Tipis Monocrystalline Solar
  • 100w ETFE Film Tipis Monocrystalline Solar100w ETFE Film Tipis Monocrystalline Solar
  • 100w ETFE Film Tipis Monocrystalline Solar100w ETFE Film Tipis Monocrystalline Solar
  • 100w ETFE Film Tipis Monocrystalline Solar100w ETFE Film Tipis Monocrystalline Solar

100w ETFE Film Tipis Monocrystalline Solar

Jeneng produk: 100w Etfe Thin Film Monocrystalline Solar
Daya maksimum (Pmax): 100W
Tegangan Daya Maksimum (Vmp): 18V
Daya Maksimum Saiki (Imp):6.67A
Tegangan Sirkuit Terbuka (Voc): 21.24V
Arus Sirkuit Cekak(Isc):7.33A
Sel: Mono saben
Lumahing: ETFE

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka 100w Etfe Thin Film Monocrystalline Solar

Panel surya Monocrystalline film tipis 100W ETFE iki nggunakake sel surya MONO PERC kanthi efisiensi dhuwur lan permukaane ETFE transmitansi dhuwur, sisih mburi PET tahan banyu dhuwur. Materi ETFE nduweni transmisi cahya sing luwih dhuwur lan umur layanan luwih dawa tinimbang bahan biasa. Bahan ETFE njamin kinerja paling apik saben dina.

2. Fitur Produk lan Aplikasi 100w Etfe Thin Film Monocrystalline Solar

1) Panel surya Monocrystalline film tipis 100W ETFE iki entheng, lan bisa cetakan menyang permukaan sing mlengkung. Iku cukup kuwat kanggo mlaku. Panel iki bisa terus-terusan ngisi daya baterei 12-Volt kanthi kekuwatan srengenge. Cukup entheng kanggo dipasang ing jendela kanthi cangkir nyedhot, lan cukup awet kanggo dipasang ing njaba ruangan ing macem-macem kendaraan.

2) Iki 100W ETFE film tipis flexbble panel surya lapisan pisanan digawe saka ETFE (Ethylene Tetra fluoro ethylene). Diimpor saka Jepang, materi iki nduweni rasio panyerepan sinar matahari kanggo refleksi sing dhuwur banget.

3. Detail Produk 100w Etfe Thin Film Monocrystalline Solar

4. Ngirim, Ngirim lan Nyedhiyakake 100w Etfe Film Tipis Monocrystalline Solar

Wektu Pangiriman: Jumlah (Pieces) 1-50 pcs: 15 dina kerja sawise nampa pembayaran

Jumlah (Pieces): Jumlah akeh, kudu rembugan

Serving: 100% proteksi kualitas produk, 100% proteksi pengiriman ing wektu

5. FAQ

Q1. Apa materi saka panel surya?

A: We saiki gawé karo 2 jinis solar sel, siji mono perc, liyane diimpor sunpower.


Q2. Apa bedane mono lan poli?

A2: Efisiensi konversi sel beda karo sel mono perc luwih dhuwur tinimbang sel poli, sel mono perc paling anyar luwih saka 23%, poli 18.6%, dadi panel mono bisa entuk daya output luwih akeh.


Q3. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

A3: Kita produsen.


Q4. Apa syarat packing sampeyan?

A4: Umumé, kita ngemas barang ing kothak putih netral lan karton coklat. Yen sampeyan wis ndhaptar paten kanthi sah, kita bisa ngemas barang kasebut ing kothak merek sampeyan.


Q5: Apa wektu timbal:

A5: Sample yaiku 10 dina kerja, wektu produksi akeh sajrone 30 dina.


Q6: Apa sampeyan bisa nawakake layanan OEM utawa ODM?

A6: Mesthi, kita duwe R dhewe


Q7: Apa sampeyan duwe manual instalasi rinci lan profesional?

A7: Ya, saben produk kita bakal duwe rincian manual lan operasi.


Q8: Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?

A8: Ya, Kita bisa nyedhiyakake sampel, nanging para pelanggan kudu mbayar biaya sampel lan biaya kurir.


Q9: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A9: 30% TT advance lan imbangan sadurunge pangiriman. TT, LC, Western Union, Paypal kabeh ditampa.

Hot Tags: 100w ETFE Thin Film Monocrystalline Solar, Grosir, China, Paling Anyar, Awet, Jual Paling Anyar, Produsen, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.