Ngarep > Produk > Panel Surya Fleksibel > 24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel
24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel
  • 24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel
  • 24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel
  • 24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel
  • 24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel
  • 24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel
  • 24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel
  • 24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel
  • 24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel
  • 24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel
  • 24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel
  • 24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel
  • 24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel

24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel

Nama Produk: Panel Surya Semi Fleksibel Mini 24w
Nomer Model: RP-M24H-JD
Tegangan: 16 V
Daya Output: 24W
Arus Kerja: 1A
Eff sel surya: Mono 22,5%
GW: 400 g

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk panel surya Mini Semi Fleksibel 24W

Panel surya semi sing bisa dilipat mini iki cocog kanggo Dolanan Solar, Lampu Led Solar, Genteng Solar lan proyek solar cilik liyane (Nguwasani piranti cilik). Iku entheng, portabel, sampeyan bisa njupuk ing ngendi wae.

Kita bisa ngatur daya kaya 2.5W / 6W / 10W / 20W / 30W / 40W etc, mini solar panel pangisi daya karo DC5V / DC16V Dual Output lan IP65 tahan banyu, Output USB Kompatibel karo Smartphone, Tablet, etc, kang sampurna kanggo macem-macem aktivitas outdoor illuminating nggunakake kaya camping, hiking, nunggang, fishing lan darurat.

2. Fitur Produk lan Aplikasi saka panel surya Mini Semi Fleksibel 24W

1) Garansi 1 taun, panel gagal bisa diganti kanthi gratis sajrone 2 taun.

2) Sample kasedhiya sadurunge produksi akeh.

3) OEM, sembarang wangun, sembarang ukuran, sembarang voltase.

3. Detail Produk Panel surya Mini Semi Fleksibel 24W

4. Ngirim, Pengiriman lan Melayani Panel surya Semi Fleksibel Mini 24W

Wektu Pangiriman: Jumlah (Pieces) 1-50 pcs: 15 dina kerja sawise nampa pembayaran

Jumlah (Potongan): Jumlah akeh, kudu dirembug

Serving: 100% proteksi kualitas produk

100% proteksi pangiriman ing wektu

5. FAQ

Q1: Apa wektu timbal:

A: Sample yaiku 5 dina kerja, wektu produksi pesenan akeh kudu dirembug dening pihak loro.


Q2: Apa sampeyan bisa nawakake layanan OEM utawa ODM?

A: Ya, kita duwe R dhewe


Q3: Apa sampeyan duwe manual instalasi rinci lan profesional?

A: Ya, saben produk kita bakal duwe rincian manual lan operasi.


Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?

A: Ya, kita bisa nyedhiyakake conto sing dibayar. Lan kita uga bisa nindakake conto miturut desain sampeyan.

Hot Tags: 24w Mini Panel Surya Semi Fleksibel, Grosir, China, Paling Anyar, Awet, Paling Anyar, Produsen, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.