Ngarep > Produk > Panel Surya Fleksibel > 100w Panel Surya Monocrystalline Fleksibel
100w Panel Surya Monocrystalline Fleksibel
  • 100w Panel Surya Monocrystalline Fleksibel100w Panel Surya Monocrystalline Fleksibel
  • 100w Panel Surya Monocrystalline Fleksibel100w Panel Surya Monocrystalline Fleksibel
  • 100w Panel Surya Monocrystalline Fleksibel100w Panel Surya Monocrystalline Fleksibel
  • 100w Panel Surya Monocrystalline Fleksibel100w Panel Surya Monocrystalline Fleksibel
  • 100w Panel Surya Monocrystalline Fleksibel100w Panel Surya Monocrystalline Fleksibel
  • 100w Panel Surya Monocrystalline Fleksibel100w Panel Surya Monocrystalline Fleksibel

100w Panel Surya Monocrystalline Fleksibel

Nama Produk: Panel Surya Monocrystalline Fleksibel 100w
Nomer Model: RP-SM100
Daya maksimum (Pmax): 120W
Tegangan Daya Maksimum (Vmp): 18V
Daya Maksimum Saiki (Imp):6.67A
Tegangan Sirkuit Terbuka (Voc): 21.24V
Arus Sirkuit Cekak(Isc):7.33A
Cell: Mono saben utawa Sunpower tingkat konversi dhuwur, urip 20-25 taun
Pengontrol: anti banyu, cerdas, nyegah ngisi daya lan overdischarging kanthi pengontrol cahya lan wektu, umur limang taun utawa luwih.
Lumahing: PET utawa ETFE

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pengenalan Produk Panel Surya Monocrystalline Fleksibel 100w

120W film tipis semi fleksibel Monocrystalline solar panel digunakake efisiensi dhuwur MONO PERC sel solar, iku bisa ditekuk karo 30 °, bisa uga digabungake karo gendheng lan yacht, etc, lan lumahing bisa PET utawa ETFE, kang lumahing ETFE punika. honeycomb cekung lan cembung, mburi dhuwur PET anti banyu.

2. Fitur Produk lan Aplikasi saka 100W SEMI-FLEKSIBEL Monocrystalline SOLAR PANEL

1)

2) Iku cukup kuwat kanggo mlaku. Panel surya semi fleksibel iki bisa terus-terusan ngisi baterei 12-Volt kanthi kekuwatan srengenge. Cukup entheng kanggo dipasang ing jendela kanthi cangkir nyedhot, lan cukup awet kanggo dipasang ing njaba ruangan ing macem-macem kendaraan.

3) Digunakake ing ndhuwur RV lan yacht, lelungan utawa camping latihan 12v, 18v lan peralatan liyane.

4) Kothak prapatan kebak diajukake karo lem kanggo sealing, sing bisa nglindhungi saka udan.

3. Detail Produk PANEL SURYA Monocrystalline 100W SEMI-FLEKSIBEL

4. Ngirim, Ngirim lan Melayani 100W SEMI-FLEKSIBEL PANEL SOLAR Monocrystalline

Wektu Pangiriman: Jumlah (Pieces) 1-50 pcs: 15 dina kerja sawise nampa pembayaran

Jumlah (Potongan): Jumlah akeh, kudu dirembug

Serving: 100% proteksi kualitas produk

100% proteksi pangiriman ing wektu

5. FAQ

Q1. Apa materi saka panel surya?

A: We saiki gawé karo 2 jinis solar sel, siji mono perc, liyane diimpor sunpower.


Q2. Apa bedane mono lan poli?

A: Efisiensi konversi sel beda karo sel mono perc luwih dhuwur tinimbang sel poli, sel mono perc paling anyar luwih saka 23%, poli 18,6%, dadi panel mono luwih larang tinimbang panel poli.


Q3. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

A: Kita produsen.


Q4. Apa syarat packing sampeyan?

A: Umumé, kita ngemas barang ing kothak putih netral lan karton coklat. Yen sampeyan wis ndhaptar paten kanthi sah, kita bisa ngemas barang kasebut ing kothak merek sampeyan.


Q5: Apa wektu timbal:

A1: Sample yaiku 10 dina kerja, wektu produksi akeh sajrone 30 dina.


Q6: Apa sampeyan bisa nawakake layanan OEM utawa ODM?

A1: Mesthi, kita duwe R dhewe


Q7: Apa Waterproof?

A: Ya, IP65 dirating kanggo kothak prapatan, nanging aja mbabarake udan utawa salju pancet.


Q8: Apa sampeyan duwe manual instalasi rinci lan profesional?

A: Ya, saben produk kita bakal duwe rincian manual lan operasi.


Q9: Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?

A: Ya, Kita bisa nyedhiyakake sampel, nanging para pelanggan kudu mbayar biaya sampel lan biaya kurir.


Q10: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A5: 30% TT advance lan imbangan sadurunge pangiriman. TT, LC, Western Union, Paypal kabeh ditampa.

Hot Tags: Panel Surya Monocrystalline Fleksibel 100w, Grosir, China, Paling Anyar, Awet, Jual Paling Anyar, Produsen, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.