Ngarep > Produk > Panel Surya Lipat > 100w Panel Surya Sunpower Lipat
100w Panel Surya Sunpower Lipat
  • 100w Panel Surya Sunpower Lipat100w Panel Surya Sunpower Lipat
  • 100w Panel Surya Sunpower Lipat100w Panel Surya Sunpower Lipat
  • 100w Panel Surya Sunpower Lipat100w Panel Surya Sunpower Lipat

100w Panel Surya Sunpower Lipat

Jeneng produk: Panel Surya Sunpower Lipat 100w
Daya maksimum (Pmax): 100W
Tegangan Daya Maksimum (Vmp): 18V
Daya Maksimum Saiki (Imp):15.56A
Open Circuit Tegangan (Voc): 21.24V
Tegangan Short Circuit (Isc): 5.9A
Sel: Sunpower
Aksesoris: 1. PWM controller × 1 (MPPT FOR YOUR OPTION)
2,5 kabel meter karo Anderson utawa MC4 konektor ×1
3.30cm kabel klip buaya karo konektor Anderson ×1
4. Nggawa tas × 1
5.Pandhuan pangguna ×1

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pengenalan Produk Panel Surya Sunpower Lipat 100w

Panel surya Sunpower sing bisa dilipat 100W iki digawe nganggo sel surya efisiensi tinggi Sunpower, nggunakake bukti nyandhang, bukti kejut lan kaca tempered transmitansi cahya sing dhuwur, uga nganggo bingkai paduan aluminium lan lembar mburi KPK. Iku portabel lan awet .Kanthi gagang, trep kanggo nindakake. Becik kanggo hiking, camping,, kafilah, RV, prau, Green house sistem panel surya, solar pump sistem mbanyoni, off-grid solar panel sistem etc.

2. Fitur Produk lan Aplikasi Panel Surya Sunpower Lipat 100w

1)

2) Pengontrol sing wis diinstal lan wis kabel kanggo ngisi daya sistem DC 12V, sampeyan ora kudu nambah pengontrol ekstra.

3) Sistem plug lan muter kanthi cepet wiwit ngasilake energi lan sampeyan bisa nggunakake piranti kasebut kanggo ngaktifake sistem 12V.

4) Kompatibel karo gel, disegel, Lithium, lan baterei kebanjiran. Pengontrol daya kanthi tampilan LCD kanggo nampilake Informasi lan data operasi, uga menehi proteksi overcharge, nyuda resiko geni.

Bisa digunakake kanggo hiking, camping, lan nggunakake militèr, mati-grid sistem panel solar, kafilah, RV, prau, sistem solar Greenhouse, solar pump mbanyoni sistem etc.

3. Detail Produk Panel Surya Sunpower Lipat 100w

4. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Panel Surya Sunpower Lipat 100w

Wektu Pangiriman: Jumlah (Pieces) 1-50 pcs: 15 dina kerja sawise nampa pembayaran

Jumlah (Pieces): Jumlah akeh, kudu rembugan

Serving: 100% proteksi kualitas produk

100% proteksi pangiriman ing wektu

5. FAQ

Q1: Apa wektu timbal:

A: Sample yaiku 15 dina kerja, wektu produksi akeh kudu dirembug dening pihak loro.


Q2: Apa sampeyan bisa nawakake layanan OEM utawa ODM?

A: Ya, kita duwe R dhewe


Q3: Apa Waterproof?

A: Ya, IP67 dirating kanggo kothak prapatan, nanging aja mbabarake udan utawa salju pancet.


Q4: Apa sampeyan duwe manual instalasi rinci lan profesional?

A: Ya, saben produk kita bakal duwe rincian manual lan operasi.


Q5: Apa sampeyan nyedhiyani sampel? Gratis utawa biaya?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto mbayar.

Hot Tags: Panel Surya Sunpower Lipat 100w, Grosir, China, Paling Anyar, Awet, Jual Paling Anyar, Produsen, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.