Ngarep > Produk > Panel Surya Lipat > Panel Surya Mono Perc Lipat 200w
Panel Surya Mono Perc Lipat 200w
  • Panel Surya Mono Perc Lipat 200wPanel Surya Mono Perc Lipat 200w
  • Panel Surya Mono Perc Lipat 200wPanel Surya Mono Perc Lipat 200w
  • Panel Surya Mono Perc Lipat 200wPanel Surya Mono Perc Lipat 200w
  • Panel Surya Mono Perc Lipat 200wPanel Surya Mono Perc Lipat 200w
  • Panel Surya Mono Perc Lipat 200wPanel Surya Mono Perc Lipat 200w
  • Panel Surya Mono Perc Lipat 200wPanel Surya Mono Perc Lipat 200w
  • Panel Surya Mono Perc Lipat 200wPanel Surya Mono Perc Lipat 200w
  • Panel Surya Mono Perc Lipat 200wPanel Surya Mono Perc Lipat 200w

Panel Surya Mono Perc Lipat 200w

Jeneng produk: Panel Surya Mono Perc Lipat 200w
Nomer Model: RP-WM200-01G1
Daya maksimum (Pmax): 200W
Tegangan Daya Maksimum (Vmp): 18.4V
Daya Maksimum Saiki (Imp):10.9A
Open Circuit Tegangan (Voc): 22.68V
Tegangan Short Circuit (Isc): 11.34A
Sel: Mono Perc
Aksesoris: 1. PWM controller × 1 (MPPT FOR YOUR OPTION)
2,5 kabel meter karo Anderson utawa MC4 konektor ×1
3.30cm kabel klip buaya karo konektor Anderson ×1
4. Nggawa tas × 1
5.Pandhuan pangguna ×1

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pengenalan Produk Panel Surya Mono Perc Lipat 200W

Panel surya Mono PERC sing bisa dilipat 200W iki nggunakake kaca tempered anti nyandhang, tahan kejut lan transmitansi cahya dhuwur, uga nganggo bingkai paduan aluminium lan lembaran mburi TPT. Iku portabel lan awet. Kanthi gagang lan plug lan controller, klip buaya, trep kanggo nindakake lan gampang kanggo sambungan. Becik kanggo hiking, camping, kafilah, RV, prau, Green house sistem panel surya, solar pump sistem mbanyoni, off-grid solar panel sistem etc.

2. Fitur Produk lan Aplikasi Panel Surya Mono Perc Lipat 200W

1) Panel Surya Mono Perc Lipat 200W sing dibangun ing piranti pangisi daya, kanthi plug lan pengontrol, klip buaya kanggo sambungan sing gampang .Ana bisa dadi 40W-300W, desain kompak kanthi 2 lipatan, 3 lipatan, 4 lipatan. Lan 0-180 derajat mbukak, entuk sinar matahari maksimal.

2) Kompatibel karo gel, disegel, Lithium, lan baterei kebanjiran. Pengontrol daya kanthi tampilan LCD kanggo nampilake Informasi lan data operasi, uga menehi proteksi overcharge, nyuda resiko geni.

3) Panel surya lipat 200W nggunakake konektor MC4 utawa konektor anderson

3. Detail Produk Panel Surya Mono Perc Lipat 200W

4. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Panel Surya Mono Perc Lipat 200W

Wektu Pangiriman: Jumlah (Pieces) 1-50 pcs: 15 dina kerja sawise nampa pembayaran

Jumlah (Potongan): Jumlah akeh, kudu dirembug

Serving: 100% proteksi kualitas produk

100% proteksi pangiriman ing wektu

5. FAQ

Q1: Apa wektu timbal:

A: Sample yaiku 15 dina kerja, wektu produksi akeh kudu dirembug dening pihak loro.


Q2: Apa sampeyan bisa nawakake layanan OEM utawa ODM?

A: Ya, kita duwe R dhewe


Q3: Apa Waterproof?

A: Ya, IP67 dirating kanggo kothak prapatan, nanging aja mbabarake udan utawa salju pancet.


Q4: Apa sampeyan duwe manual instalasi rinci lan profesional?

A: Ya, saben produk kita bakal duwe rincian manual lan operasi.


Q5: Apa sampeyan nyedhiyani sampel? Gratis utawa biaya?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto mbayar.

Hot Tags: Panel Surya Mono Perc Lipat 200w, Grosir, China, Paling Anyar, Awet, Jual Paling Anyar, Produsen, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.