Ngarep > Produk > Panel Surya Lipat > 200w 12V Off Grid Panel surya sing bisa dilipat
200w 12V Off Grid Panel surya sing bisa dilipat
  • 200w 12V Off Grid Panel surya sing bisa dilipat200w 12V Off Grid Panel surya sing bisa dilipat
  • 200w 12V Off Grid Panel surya sing bisa dilipat200w 12V Off Grid Panel surya sing bisa dilipat
  • 200w 12V Off Grid Panel surya sing bisa dilipat200w 12V Off Grid Panel surya sing bisa dilipat
  • 200w 12V Off Grid Panel surya sing bisa dilipat200w 12V Off Grid Panel surya sing bisa dilipat

200w 12V Off Grid Panel surya sing bisa dilipat

Sampeyan bisa yakin tuku panel lipat Solar 200w 12V Off Grid sing disesuaikan saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!
Jeneng produk: 200w Panel Surya Lipat
Daya maksimum (Pmax): 200W
Tegangan Daya Maksimum (Vmp): 18V
Daya Maksimum Saiki (Imp): 2 * 5.56A
Open Circuit Tegangan (Voc): 21.6V
Tegangan Short Circuit (Isc): 2*6.1A
Sel: mono
Aksesoris: 1. PWM controller × 1 (MPPT FOR YOUR OPTION)
2,5 kabel meter karo Anderson utawa MC4 konektor ×1
3.30cm kabel klip buaya karo konektor Anderson ×1
4. Nggawa tas × 1
5.Pandhuan pangguna ×1

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pengenalan Produk Panel Surya Lipat 200w

Sampeyan bisa yakin tuku panel lipat Solar 200w 12V Off Grid sing disesuaikan saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu! Panel surya lipat 200W iki

2. Fitur Product lan Aplikasi saka 200w Foldable

1)

2) Lumahing digawe saka 3.2mm kaca wesi kurang, modul monocrystalline dipigura dening 35mm jembaré aluminium alloy, kang 2 ~ 5mm luwih akeh tinimbang liyane '.

3) Plug-and-Play Power, Sambungake controller sing dilengkapi konektor MC-4 utawa sambungake stasiun listrik nganggo plug MC-4, ngisi lan njaga baterei 12 volt utawa

4) Kompatibel karo gel, disegel, Lithium, lan baterei kebanjiran. Pengontrol daya kanthi tampilan LCD kanggo nampilake Informasi lan data operasi, uga menehi proteksi overcharge, nyuda resiko geni.

Bisa digunakake kanggo hiking, camping, lan nggunakake militèr, mati-grid sistem panel solar, kafilah, RV, prau, sistem solar Greenhouse, solar pump mbanyoni sistem etc.

3. Detail Produk 200w Foldable

4. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Panel Surya Sunpower Lipat 100w

Wektu Pangiriman: Jumlah (Pieces) 1-50 pcs: 15 dina kerja sawise nampa pembayaran

Jumlah (Pieces): Jumlah akeh, kudu rembugan

Serving: 100% proteksi kualitas produk

100% proteksi pangiriman ing wektu

5. FAQ

Q1: Apa wektu timbal:

A: Sample yaiku 15 dina kerja, wektu produksi akeh kudu dirembug dening pihak loro.


Q2: Apa sampeyan bisa nawakake layanan OEM utawa ODM?

A: Ya, kita duwe R dhewe


Q3: Apa Waterproof?

A: Ya, IP67 dirating kanggo kothak prapatan, nanging aja mbabarake udan utawa salju pancet.


Q4: Apa sampeyan duwe manual instalasi rinci lan profesional?

A: Ya, saben produk kita bakal duwe rincian manual lan operasi.


Q5: Apa sampeyan nyedhiyani sampel? Gratis utawa biaya?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto mbayar.

Hot Tags: 200w 12V Off Grid Panel surya sing bisa dilipat, Grosir, China, Paling Anyar, Awet, Jual Paling Anyar, Produsen, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.