Ngarep > Produk > Selimut Solar Lipat > Selimut Surya Lipat Portabel 100w
Selimut Surya Lipat Portabel 100w
  • Selimut Surya Lipat Portabel 100wSelimut Surya Lipat Portabel 100w
  • Selimut Surya Lipat Portabel 100wSelimut Surya Lipat Portabel 100w
  • Selimut Surya Lipat Portabel 100wSelimut Surya Lipat Portabel 100w
  • Selimut Surya Lipat Portabel 100wSelimut Surya Lipat Portabel 100w
  • Selimut Surya Lipat Portabel 100wSelimut Surya Lipat Portabel 100w
  • Selimut Surya Lipat Portabel 100wSelimut Surya Lipat Portabel 100w

Selimut Surya Lipat Portabel 100w

Jeneng produk: 100w Selimut Solar Lipat Portabel
Nomer Model: RP-FM100-01M6
Daya maksimum (Pmax): 100W
Tegangan Daya Maksimum (Vmp): 19.6V
Daya Maksimum Saiki (Imp):5.1A
Open Circuit Tegangan (Voc): 22.4V
Tegangan Short Circuit (Isc): 5.8A
Sel: Monocrystalline PERC
Lumahing: bahan ETFE utawa bahan PET
Aksesoris: 1. Pengontrol PMW x1 (MPPT kanggo pilihan sampeyan)
2. 5m kabel karo Anderson utawa MC4 konektor x1
3. 30cm kabel klip alligator karo Anderson konektor x1
4. Nggawa tas x1
5. Manual pangguna x1

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka saka 100W Portable lempitan Blanket Solar

Blanket Surya lipat portabel 100W nggunakake sel solar MONO PERC efisiensi paling dhuwur, ngowahi energi surya dadi listrik kanthi tingkat konversi 20% -23%. Sampeyan bisa nggunakake piranti kasebut kanggo ngisi daya ponsel kanthi cepet, Bank Daya, Tablet lan sistem baterei uga akeh beban USB 5V. Gunakake nalika arep camping, hiking, utawa nalika sampeyan nemokake dhewe ing sembarang panggonan tanpa daya cekap.

Blanket Surya lipat portabel minangka panel surya jinis koleksi cahya sing efisien. Urip layanan dawa lan pangisi daya tanpa wates ing srengenge, utamane cocog kanggo kemah ruangan, petualangan ruangan, penerbangan bisnis utawa panggunaan darurat liyane.

2. Fitur Product lan Aplikasi saka 100W Portable lempitan Blanket Solar

1) Awet

2) LIPAT

3. Detail Produk Selimut Surya Lipat Portabel 100W

4. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani 100W Portable Lempitan Blanket Solar

Wektu Pangiriman: Jumlah (Pieces) 1-50 pcs: 15 dina kerja sawise nampa pembayaran

Jumlah (Potongan): Jumlah akeh, kudu dirembug

Serving: 100% proteksi kualitas produk

100% proteksi pangiriman ing wektu

5. FAQ

Q1: Apa jinis kemul solar lempitan portabel sing kasedhiya?

A: Kita duwe Sunpower lempitan Blanket solar lan Monocrystalline portabel lempitan Blanket solar.


Q2: Apa bahan digawe saka Blanket solar lempitan iki?

A: Lempitan solar kemul bisa digawe dening bahan mentahan beda (PET, ETFE, Aluminium Backsheet lan fiberglass etc.) kanggo maksud sing beda.

Q3: Apa wektu timbal

A1: Sample yaiku 15 dina kerja, wektu produksi akeh udakara 30 dina.


Q4: Apa sampeyan bisa nawakake layanan OEM utawa ODM?

A1: Mesthi, kita duwe R dhewe


Q5: Apa Waterproof?

A: Ya, IP65 dirating kanggo kothak prapatan, nanging aja mbabarake udan utawa salju pancet.


Q6: Apa sampeyan duwe manual instalasi rinci lan profesional?

A: Ya, saben produk kita bakal duwe rincian manual lan operasi.


Q7: Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto mbayar


Q8: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: Kita biasane nindakake 30% TT advance, imbangan sadurunge kiriman. TT, LC, Western Union, Paypal kabeh ditampa.

Hot Tags: Selimut Surya Lipat Portabel 100w, Grosir, China, Paling Anyar, Awet, Jual Paling Anyar, Produsen, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.