Ngarep > Produk > Selimut Solar Lipat > 130w Panel Surya Sunpower Lipat
130w Panel Surya Sunpower Lipat
  • 130w Panel Surya Sunpower Lipat130w Panel Surya Sunpower Lipat
  • 130w Panel Surya Sunpower Lipat130w Panel Surya Sunpower Lipat
  • 130w Panel Surya Sunpower Lipat130w Panel Surya Sunpower Lipat
  • 130w Panel Surya Sunpower Lipat130w Panel Surya Sunpower Lipat
  • 130w Panel Surya Sunpower Lipat130w Panel Surya Sunpower Lipat

130w Panel Surya Sunpower Lipat

Jeneng produk: Panel Surya Sunpower Lipat 130w
Daya maksimum (Pmax): 130W
Tegangan Daya Maksimum (Vmp): 22V
Daya Maksimum Saiki (Imp):5.91A
Open Circuit Tegangan (Voc): 26.4V
Tegangan Short Circuit (Isc): 6.35A
Sel: Sunpower

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pengenalan Produk Panel Surya Sunpower Lipat 130w

Panel surya lempitan portabel Renpower 130W diprodhuksi dening sel surya Sunpower sing diimpor kanthi efisiensi dhuwur, sampeyan bakal entuk efisiensi daya sing luwih gedhe sanajan panel kasebut luwih cilik tinimbang model tradisional. Lan panel solar foldable iki uga dilindhungi ing kanthong kain kandel sewn. A praktis nggawa nangani kasedhiya gampang kanggo nindakake lan nggunakake .Iku dibangun karo awet lan anti banyu lan krenjang luwes kanggo nampa suryo srengenge paling efektif. Teknologi proteksi sirkuit cendhak lan surge njaga sampeyan lan piranti sampeyan aman.

2. Fitur Produk lan Aplikasi Panel Surya Sunpower Lipat 130w

1) Dirancang kanggo Generator Solar: kompatibel karo umume generator solar / stasiun listrik portabel.

2) Efisiensi Konversi Dhuwur: Panel Surya Lipat Portabel 130W ngowahi nganti 22% tenaga surya, nyedhiyakake daya tanpa wates kanggo laptop lan tablet ing sinar srengenge langsung, ngisi piranti sampeyan ing endi wae kanthi energi sing resik.

3) Waterproof lan Reliable - Waterproof, tahan karat, tahan suhu dhuwur, becik kanggo aktivitas outdoor kayata camping, hiking, piknik lan mati daya sing ora dikarepke.

4) Lipat

3. Detail Produk Panel Surya Sunpower Lipat 130w

4. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Panel Surya Sunpower Lipat 130w

Wektu Pangiriman: Jumlah (Pieces) 1-50 pcs: 15 dina kerja sawise nampa pembayaran

Jumlah (Pieces): Jumlah akeh, kudu rembugan

Serving: 100% proteksi kualitas produk, 100% proteksi pengiriman ing wektu

5. FAQ

Q1: Apa wektu timbal:

A1: Sample yaiku 5 dina kerja, wektu produksi akeh yaiku 20 dina nganti 30 dina.


Q2: Apa sampeyan bisa nawakake layanan OEM utawa ODM?

A1: Mesthi, kita duwe R dhewe


Q3: Apa Waterproof?

A: Ya, IP65 dirating kanggo kothak prapatan, nanging aja mbabarake udan utawa salju pancet.


Q3: Apa sampeyan duwe manual instalasi rinci lan profesional?

A: Ya, saben produk kita bakal duwe rincian manual lan operasi.


Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto mbayar


Q5: Apa istilah pembayaran sampeyan?

A5: TT, LC, Western Union, Paypal kabeh ditampa.

Hot Tags: Panel Surya Sunpower Lipat 130w, Grosir, China, Paling Anyar, Awet, Jual Paling Anyar, Produsen, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.