Ngarep > Produk > Selimut Solar Lipat > 120w Portabel Lipat Selimut Solar
120w Portabel Lipat Selimut Solar
  • 120w Portabel Lipat Selimut Solar120w Portabel Lipat Selimut Solar

120w Portabel Lipat Selimut Solar

Jeneng produk: 120w Portable Folding Solar Blanket
Nomer Model: RP-FM120-01M6
Daya maksimum (Pmax): 120W
Tegangan Daya Maksimum (Vmp): 18V
Daya Maksimum Saiki (Imp):6.7A
Open Circuit Tegangan (Voc): 21.4V
Tegangan Short Circuit (Isc): 7.33A
Sel: Monocrystalline PERC
Lumahing: bahan PET utawa bahan ETFE
Aksesoris: 1. Pengontrol PMW x1
2. 5m kabel karo Anderson utawa MC4 konektor x1
3. 30cm kabel klip alligator karo Anderson konektor x1
4. Nggawa tas x1
5. Manual pangguna x1

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka saka 120w Portable Lipat Solar Blanket

Selimut surya sing bisa dilipat Renpower 120W diprodhuksi dening sel solar monocrystalline efisiensi dhuwur, sampeyan bakal entuk efisiensi daya sing luwih gedhe sanajan panel kasebut luwih cilik tinimbang model tradisional. Lan kemul solar uga dilindhungi ing kanthong kain nglukis sewn. A praktis nggawa nangani kasedhiya gampang kanggo nindakake lan nggunakake .Iku dibangun karo awet lan anti banyu lan krenjang luwes kanggo nampa suryo srengenge paling efektif. Teknologi proteksi sirkuit cendhak lan surge njaga sampeyan lan piranti sampeyan aman.

2. Fitur Product Lan Aplikasi saka 120w Portable Lipat Solar Blanket

1) Dirancang kanggo Generator Solar: kompatibel karo umume generator solar / stasiun listrik portabel.

2) Efisiensi Konversi Dhuwur: Blanket Solar Lipat Portabel 120W ngowahi nganti 21% tenaga surya, nyedhiyakake daya tanpa wates kanggo laptop lan tablet ing sinar srengenge langsung, ngisi piranti sampeyan ing endi wae kanthi energi sing resik.

3) Waterproof lan Reliable - Waterproof, tahan karat, tahan suhu dhuwur, becik kanggo aktivitas outdoor kayata camping, hiking, piknik lan mati daya sing ora dikarepke.

4) Lipat

3. Detail Produk Selimut Surya Lipat Portabel 120w

4. Ngirim, Ngirim lan Melayani Selimut Surya Lipat Portabel 120w

Wektu Pangiriman: Jumlah (Pieces) 1-50 pcs: 15 dina kerja sawise nampa pembayaran

Jumlah (Pieces): Jumlah akeh, kudu rembugan

Serving: 100% proteksi kualitas produk

100% proteksi pangiriman ing wektu

5. FAQ

Q1: Apa bisa nambah logo pelanggan ing produk iki?

A : Ya wis. Kita bisa nindakake logo khusus ing produk.


Q2: Apa aku bisa ngisi daya piranti ing dina Mendhung?

A: Ya, iku ok kanggo ngisi daya piranti ing dina mendhung. Nanging efisiensi pangisian daya bakal luwih murah lan wektu ngisi daya bakal saya suwe.


Q3: Apa wektu timbal:

A1: Sample yaiku 10 dina kerja, wektu produksi akeh ing 30 dina. Nanging miturut jumlah pesenan lan produk.


Q4: Apa sampeyan bisa nawakake layanan OEM utawa ODM?

A1: Mesthi, kita duwe R dhewe


Q5: Apa sampeyan duwe manual instalasi rinci lan profesional?

A: Ya, saben produk kita bakal duwe rincian manual lan operasi.


Q6: Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto mbayar


Q7: Apa istilah pembayaran sampeyan?

A: Biasane kita nindakake 30% TT lan advance, imbangan sadurunge kiriman .TT, LC, Western Union, Paypal kabeh ditampa.

Hot Tags: Selimut Surya Lipat Portabel 120w, Grosir, China, Paling Anyar, Awet, Jual Paling Anyar, Produsen, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.