Ngarep > Produk > Selimut Solar Lipat > Selimut Surya Lipat Portabel 200w
Selimut Surya Lipat Portabel 200w
  • Selimut Surya Lipat Portabel 200wSelimut Surya Lipat Portabel 200w
  • Selimut Surya Lipat Portabel 200wSelimut Surya Lipat Portabel 200w
  • Selimut Surya Lipat Portabel 200wSelimut Surya Lipat Portabel 200w
  • Selimut Surya Lipat Portabel 200wSelimut Surya Lipat Portabel 200w

Selimut Surya Lipat Portabel 200w

Jeneng produk: 200w Portable Folding Solar Blanket
Nomer Model: RP-FM200-M10
Daya maksimum (Pmax): 200W
Tegangan Daya Maksimum (Vmp): 19.8V
Daya Maksimum Saiki (Imp):10.2A
Open Circuit Tegangan (Voc): 22.4V
Tegangan Short Circuit (Isc): 11.2A
Sel: Monocrystalline PERC
Aksesoris: 1. Pengontrol PMW x1 (MPPT kanggo pilihan sampeyan)
2. 5m kabel karo Anderson utawa MC4 konektor x1
3. 30cm kabel klip alligator karo Anderson konektor x1
4. Nggawa tas x1
5. Manual pangguna x1

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pambuka produk saka 200W Portable Lipat Solar Blanket

The Renpower 200W kemul solar lempitan portabel diprodhuksi dening efficiency dhuwur monocrystalline solar sel, sampeyan bakal entuk efisiensi daya luwih sanajan panel luwih cilik tinimbang model tradisional. Lan kemul solar uga dilindhungi ing kanthong kain nglukis sewn. A praktis nggawa nangani kasedhiya gampang kanggo nindakake lan nggunakake .Iku dibangun karo awet lan anti banyu lan krenjang luwes kanggo nampa suryo srengenge paling efektif. Teknologi proteksi sirkuit cendhak lan surge njaga sampeyan lan piranti sampeyan aman.

2. Fitur Product Lan Aplikasi saka 200W Portable Folding Solar Blanket

1) Dirancang kanggo Generator Solar: kompatibel karo umume generator solar / stasiun listrik portabel.

2) Efisiensi Konversi Dhuwur: Blanket Solar Lipat Portabel 200W ngowahi nganti 21% tenaga surya, nyedhiyakake daya tanpa wates kanggo laptop lan tablet ing sinar srengenge langsung, ngisi piranti sampeyan ing endi wae kanthi energi sing resik.

3) Waterproof lan Reliable - Waterproof, tahan karat, tahan suhu dhuwur, becik kanggo aktivitas outdoor kayata camping, hiking, piknik lan mati daya sing ora dikarepke.

4) Material Unik: Anti-karat, anti-fouling, gampang kanggo ngresiki, lan ngluwihi gesang panel surya.

5) Lipat

3. Detail Produk Selimut Surya Lipat Portabel 200W

4. Ngirim, Ngirim lan Melayani Selimut Surya Lipat Portabel 200W

Wektu Pangiriman: Jumlah (Pieces) 1-50 pcs: 15 dina kerja sawise nampa pembayaran

Jumlah (Pieces): Jumlah akeh, kudu rembugan

Serving: 100% proteksi kualitas produk

100% proteksi pangiriman ing wektu

5. FAQ

Q1. Apa bedane sampeyan dibandhingake karo perusahaan liyane?

A: Kita profesional ing prodhuksi produk solar kaya kemul solar, panel surya fleksibel, panel solar foldable lan etc, karo kualitas dhuwur. Kita duwe mesin jahit sing dirancang dhewe, sing bisa nggawe tenaga panel surya sing luwih gedhe.


Q2: Apa wektu timbal:

A1: Sample punika 15 dina apa, wektu produksi massal qty biasane 30 daya. Nanging Iku miturut jumlahe pesenan lan produk.


Q3: Apa sampeyan bisa nawakake layanan OEM utawa ODM?

A1: Ya, kita duwe R dhewe


Q4: Apa sampeyan duwe manual instalasi sing rinci lan profesional?

A: Ya, saben produk kita bakal duwe rincian manual lan operasi.


Q5: Apa sampeyan nyedhiyani sampel? Gratis utawa biaya?

A: Ya, kita bisa nyedhiyakake conto sing dibayar. Sampeyan bisa milih produk umum utawa nggawe conto desain produk sampeyan dhewe.


Q5: Apa istilah pembayaran sampeyan?

A5: Kita biasane nindakake 30% TT advance, imbangan sadurunge kiriman. TT, LC, Western Union, Paypal kabeh ditampa.

Hot Tags: Selimut Surya Lipat Portabel 200w, Grosir, China, Paling Anyar, Awet, Jual Paling Anyar, Produsen, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.