Ngarep > Produk > Selimut Solar Lipat > 120w Selimut Surya Lipat Portable
120w Selimut Surya Lipat Portable
  • 120w Selimut Surya Lipat Portable120w Selimut Surya Lipat Portable
  • 120w Selimut Surya Lipat Portable120w Selimut Surya Lipat Portable
  • 120w Selimut Surya Lipat Portable120w Selimut Surya Lipat Portable
  • 120w Selimut Surya Lipat Portable120w Selimut Surya Lipat Portable
  • 120w Selimut Surya Lipat Portable120w Selimut Surya Lipat Portable

120w Selimut Surya Lipat Portable

Jeneng produk: 120w Selimut Surya Lipat Portabel
Daya maksimum (Pmax): 120W
Tegangan Daya Maksimum (Vmp): 18V
Daya Maksimum Saiki (Imp):6.7A
Open Circuit Tegangan (Voc): 21.4V
Tegangan Short Circuit (Isc): 7.3A
Sel: Monocrystalline PERC
Aksesoris: 1. Pengontrol PMW x1 (MPPT kanggo pilihan sampeyan)
2. 5m kabel karo Anderson utawa MC4 konektor x1
3. 30cm kabel klip alligator karo Anderson konektor x1
4. Nggawa tas x1
5. Manual pangguna x1

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pambuka produk saka 120w Portable Foldable Solar Blanket

Renpower 120w Portable Foldable Solar Blanket diprodhuksi dening sel solar monocrystalline efisiensi dhuwur, sampeyan bakal entuk efisiensi daya sing luwih gedhe sanajan panel luwih cilik tinimbang model tradisional. Lan kemul solar uga dilindhungi ing kanthong kain nglukis sewn. Gagang gawang praktis kasedhiya gampang digawa lan digunakake. Iki dibangun kanthi nilon sing tahan lama lan anti banyu lan krenjang sing bisa diatur kanggo nampa sinar srengenge sing paling efektif. Teknologi proteksi sirkuit cendhak lan surge njaga sampeyan lan piranti sampeyan aman.

2. Fitur Product Lan Aplikasi saka 120w Portable Foldable Blanket Solar

1) Dirancang kanggo Generator Solar: kompatibel karo umume generator solar / stasiun listrik portabel.

2) Efisiensi Konversi Dhuwur: Blanket Solar Lipat Portable 120w ngowahi nganti 21% tenaga surya, nyedhiyakake daya tanpa wates kanggo laptop lan tablet ing sinar srengenge langsung, ngisi piranti sampeyan ing endi wae kanthi energi sing resik.

3) Waterproof lan Reliable - Waterproof, tahan karat, tahan suhu dhuwur, becik kanggo aktivitas outdoor kayata camping, hiking, piknik lan mati daya sing ora dikarepke.

4) Kanthi kekuatan dhuwur lan balung resistance abrasion.

5) Lipat

3. Detail Produk Selimut Surya Lipat Portabel 120w

4. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Selimut Surya Lipat Portabel 120w

Wektu Pangiriman: Jumlah (Pieces) 1-50 pcs: 15 dina kerja sawise nampa pembayaran

Jumlah (Pieces): Jumlah akeh, kudu rembugan

Serving: 100% proteksi kualitas produk, 100% proteksi pengiriman ing wektu

5. FAQ

Q1: Apa jinis selimut solar lipat portabel sing kasedhiya?

A: Kita duwe Sunpower lempitan Blanket solar lan Monocrystalline portabel lempitan Blanket solar.


Q2: Apa bahan digawe saka Blanket solar lempitan iki?

A: Lempitan solar kemul bisa digawe dening bahan mentahan beda (PET, ETFE, Aluminium Backsheet lan fiberglass etc.) kanggo maksud sing beda.

Q3: Apa wektu timbal

A1: Sample yaiku 15 dina kerja, wektu produksi akeh udakara 30 dina.


Q4: Apa sampeyan bisa nawakake layanan OEM utawa ODM?

A1: Mesthi, kita duwe R dhewe


Q5: Apa produk iki anti banyu?

A5: Ya, lumahing bisa nolak banyu saben dina, nanging aja dilebokake ing banyu kanthi sengaja, lan kanggo nggunakake suwe, disaranake supaya ora mbukak ing njaba nganti suwe.


Q6: Apa sampeyan duwe manual instalasi rinci lan profesional?

A: Ya, saben produk kita bakal duwe rincian manual lan operasi.


Q7: Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto mbayar


Q8: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: Kita biasane nindakake 30% TT advance, imbangan sadurunge kiriman. TT, LC, Western Union, Paypal kabeh ditampa.

Hot Tags: Selimut Surya Lipat Portabel 120w, Grosir, China, Paling Anyar, Awet, Jual Paling Anyar, Produsen, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.