Ngarep > Produk > Selimut Solar Lipat > 100w Ultra Light Selimut Solar
100w Ultra Light Selimut Solar
  • 100w Ultra Light Selimut Solar100w Ultra Light Selimut Solar
  • 100w Ultra Light Selimut Solar100w Ultra Light Selimut Solar
  • 100w Ultra Light Selimut Solar100w Ultra Light Selimut Solar

100w Ultra Light Selimut Solar

Jeneng produk: 100w Ultra Light Solar Blanket
Daya maksimum (Pmax): 100W
Tegangan Daya Maksimum (Vmp): 18V
Daya Maksimum Saiki (Imp):5.56A
Open Circuit Tegangan (Voc): 22.24V
Tegangan Short Circuit (Isc): 6.11A
Sel: Monocrystalline PERC

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pambuka produk saka 100w Ultra Light Solar Blanket

Blanket Solar Ultra Light 100W nggunakake sel solar MONO efisiensi paling dhuwur, ngowahi energi solar dadi listrik kanthi tingkat konversi 20% -23%. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo ngisi daya ponsel kanthi cepet, Bank Daya, Tablet lan paling akeh beban USB 5V.

Blanket Solar Ultra Light 100w iki kanthi pengontrol PMW, sing bisa nglindhungi piranti kanthi aman nalika ngisi daya. Kabel kasebut bisa nganggo konektor Anderson utawa MC4 miturut kabutuhan sampeyan. Uga, kain oxford anti banyu digunakake kanggo nggawe tas, nglindhungi panel surya saka angin lan udan. Tegangan 18v utawa 36v bisa digawe miturut aplikasi sing beda.

2. Fitur Produk lan Aplikasi saka 100w Ultra Light Blanket Solar

1) 100W Ultra cahya kemul solar digawe saka monocrystalline mrodhuksi energi luwih saka panel solar digawe saka unsur liyane, lan output 100W bisa nyukupi kabutuhan paling njaba ruangan.

2) 100W Ultra Light Solar Blanket gampang kanggo tas ransel lan kompatibel karo paling generator solar ing pasar.

3)

4) RINGAN LAN ULTRA-TIPI KANGGO Obah luwih gampang, luwih gampang diangkut, digantung, lan dicopot

Gunakake nalika arep camping, hiking, utawa nalika sampeyan nemokake dhewe ing sembarang panggonan tanpa daya cekap.

3. Detail Produk 100w Ultra Light Solar Blanket

4. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani 100w Ultra Light Blanket Solar

Wektu Pangiriman: Jumlah (Pieces) 1-50 pcs: 15 dina kerja sawise nampa pembayaran

Jumlah (Potongan): Jumlah akeh, kudu dirembug

Serving: 100% proteksi kualitas produk, 100% proteksi pengiriman ing wektu

5. FAQ

Q1. Apa bedane sampeyan dibandhingake karo perusahaan liyane?

A: Kita profesional ing prodhuksi produk solar kaya kemul solar, panel surya fleksibel, panel solar foldable lan etc, karo kualitas dhuwur. Kita duwe mesin jahit sing dirancang dhewe, sing bisa nggawe tenaga panel surya sing luwih gedhe.


Q2: Apa wektu timbal:

A1: Sample punika 15 dina apa, wektu produksi massal qty biasane 30 daya. Nanging Iku miturut jumlahe pesenan lan produk.


Q3: Apa sampeyan bisa nawakake layanan OEM utawa ODM?

A1: Ya, kita duwe R dhewe


Q4: Apa sampeyan duwe manual instalasi rinci lan profesional?

A: Ya, saben produk kita bakal duwe rincian manual lan operasi.


Q5: Apa sampeyan nyedhiyani sampel? Gratis utawa biaya?

A: Ya, kita bisa nyedhiyakake conto sing dibayar. Sampeyan bisa milih produk umum utawa nggawe conto desain produk sampeyan dhewe.


Q5: Apa istilah pembayaran sampeyan?

A5: Kita biasane nindakake 30% TT advance, imbangan sadurunge kiriman. TT, LC, Western Union, Paypal kabeh ditampa.

Hot Tags: Selimut Surya Ultra Cahya 100w, Grosir, China, Paling Anyar, Awet, Jual Paling Anyar, Produsen, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.